Izvor: RTS, 25.Sep.2021, 18:39

Lids ponovo ispustio prednost, Vest Hem slavio posle preokreta

Fudbaleri Vest Hema nakon preokreta savladali domaći Lids sa 2:1 u meču šestog kola Premijer lige. Everton nadigrao Norič. Tri gola Vardija, dva u protivničku mrežu, jedan u svoju u remiju protiv Barnlija.
Izuzetno uzbudljiv meč odigrali su Lids i Vest Hem. Pravi takmičarski duel pun trčanja, šansi, startova, VAR odluka i preokreta. Domaćin je ponovo uspeo da ispusti prednost, gosti u preokrenuli rezultat i osvojili sva tri boda.

>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Lids je poveo u 19. minutu susreta. Klih je odlično uposlio Rafinju koji je bez oklevanja opalio po lopti i pogodio donji levi ugao.

Do poluvremena je stvoreno još nekoliko izglednih prilika pred oba gola, ali nije bilo promene rezultata.

Vest Hem je krenuo silovito u nastavku. U 53. minutu je preko Suceka uspeo da izjednači, ali je nakon asistencije VAR-a gol poništen zbog očiglednog faula nad golmanom.

Nastavio je gost da napada i u 67. minutu stigao do izjednačenja. Boven je šutirao iz kaznenog prostora sa desne strane, lopta je na putu do gola pogodila dva igrača domaćih, prevarila golmana i završila u mreži. Autogol je pripisan Firpou.

Vest Hem je do sva tri boda doša u 90. minutu. Brz napad gostiju, Rajs sa sredine terena šalje loptu ka Antoniju koji se odlično izborio sa čuvarem, izbio ispred golmana i poslao loptu u mrežu.

Lester je na svom terenu odigrao nerešeno protiv Barnlija 2:2. Vardi je doveo goste u prednost u 12. minutu. Pkušao je da izbaci nabačenu loptu iz kornera i sa prve stative je poslao u svoju mrežu.
Isti igrač je doneo izjednačenje svojoj ekipi u 37. minutu igre. Pripio je odličan pas izašao sam ispred golmana i u situaciji jedan na jedan izašao kao pobednik.
U 40. minutu Barnli je ponovo stigao do prednosti. Kornet je primio dličan centaršut, šutirao je iz prve i pogodio uz levu stativu.
Konačan rezultat postavio je Vardi u 85. minutu. Nakon solo akcije izašao je sam ispred golmana i njega je zaobišao i plasirao loptu u praznu mrežu. 
Premijer liga, šesto kolo:

Subota:
Čelsi - Mančester siti 0:1
Mančester junajted - Aston Vila 0:1
Everton - Norič 2:0
Lids - Vest Hem 1:2
Lester - Barnli 2:2
Votford - Njukasl 1:1
Brentford - Liverpul

Nedelja:
Sautempton - Vulfs
Arsenal - Totenhem

Ponedeljak:

Kristal Palas - Brajton

Tabela:

Liverpul 13
Siti 13
Čelsi 13
Junajted 13
Everton 13
Brajton 13
Vest Hem 11
Aston Vila 10
Totenhem 9
Brentford 8
Votford 7
Lester 7
Arsenal 6
Kristal Palas 5
Sautempton 4
Vulfs 3
Njukasl 3
Lids 3
Barnli 2
Norič 0
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Igokea u uzbudljivom finišu stigla do pobede protiv Borca

Izvor: RTS, 25.Sep.2021

Košarkaši Igokee savladali su u Laktašima Borac iz Čačka sa 91:89 u meču prvog kola ABA lige. Cedevita ubedljiva protiv Krke - 88:56. . Uzbudljiv meč odigrali su Igokea i Borac. Oba tima imala su svoje periode odlične igre. Gosti su imali dvocifrenu prednost. Domaćin...

Nastavak na RTS...

Juventus preživeo Sampdoriju i osvojio nova tri boda

Izvor: RTS, 26.Sep.2021, 15:11

Fudbaleri Juventusa savladali su Sampdoriju sa 3:2 u meču šestog kola Serije A. . "Stara dama" polako hvata zalet u Seriji A. Još uvek igra ne deluje idelno, ali je Juventus vezao drugu pobedu i ekipa se vraća na pobednički kolosek. Pravi ispit imaće u sredu kada u...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.