Lido i Hanga demolirali Valensiju

Izvor: MVP.rs, 02.Jun.2017, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lido i Hanga demolirali Valensiju

Baskonija je izjednačila.

U četvrtak, 1. juna, je odigrana druga utakmica polufinala plej ofa Endesa lige između Baskonije i Valensije. Nakon pretrpljenog brejka u prvom meču, drugi nosilac se oporavio i izjednačio rezultat u seriji na 1-1. Baskonija je slavila sa ubedljivih 90:70, a najzaslužniji za takav ishod meča su bili Riki Lido i Adam Hanga.

Lido je bio najbolji strelac na meču sa 24 poena, čemu je dodao pet skokova i tri asistencije, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << je Hanga upisao 18 poena i po pet uhvaćenih lopti i asistencija. Ispratio ih je Tornik Šengelia sa 13 poena i sedam skokova. U redovima gostujuće ekipe se istakao iskusni Romejn Sato sa 18 poena i sedam uhvaćenih lopti. Sa dva poena manje, uz šest asistencija, četiri skoka i šest izgubljnih lopti, je meč završio Antoan Dio.

Ova serija se sada seli na teren Valensije, gde će biti odigrana naredna dva meča. Prvi je na programu već u subotu, 3. juna, od 19 sati. Naredne večeri nas očekuje drugi duel između Real Madrida i Unikahe. Utakmica počinje u 20 sati i 30 minuta, a Kraljevski klub vodi sa 1-0 nakon trijumfa u prvom meču koji su odigrala dva tima.

(foto: ACB Photo/I.Martín)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.