Levova Nemačka najgora u istoriji

Izvor: N1 televizija, 17.Okt.2018, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Levova Nemačka najgora u istoriji

Fudbalska reprezentacija Nemačke porazom od Francuske u utorak prvi put u svojoj istoriji izgubila je šest mečeva u kalendarskoj godini.

Pre aktuelnih svetskih šampiona, od Elfa su bolji bili Brazil, Austrija, Meksiko, Južna Koreja i Holandija. Do kraja godine, Nemačku očekuju još mečevi sa Rusijom i Holandijom, pa postoji mogućnost da taj učinak dodatno pogorša.

6 – Germany have suffered 6 defeats in a calendar year for the first time. Götterdämmerung. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << #FRAGERpic.twitter.com/CP2DEt3Nma

U kakvoj krizi se nalazi ekipa Joahima Leva govori i podatak da je ovo prvi put posle 18 godina da Nemci nemaju pobedu u četiri meča u nizu, te da su poraženi u dva uzastopna zvanična duela.

Takođe, Nemačka je u 2018. u samo jednoj utakmici uspela da sačuva svoju mrežu, čime je ponovljena najgora godina u istoriji kada je taj statistički podatak u pitanju. Prethodno je to bila daleka 1964.

Inače, šampioni sveta iz 2014. godine posle tri meča grupe A1 Lige nacija zauzimaju poslednje mesto sa samo jednim bodom i ukoliko ne pobede Holandiju u poslednjoj utakmici ispašće u diviziju 2.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Levov "elf" najgori ikad

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Okt.2018

Fudbalska reprezentacija Njemačke porazom od Francuske (1:2) u utorak prvi put u svojoj istoriji izgubila je šest mečeva u kalendarskoj godini.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.