Leverkuzen nerešeno sa Karlsrueom,Volfsburg dobio Kotbus

Izvor: RTS, 08.Nov.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leverkuzen nerešeno sa Karlsrueom,Volfsburg dobio Kotbus

Fudbaleri Bajera iz Leverkuzena igrali su sa Karlsrueom nerešeno 3:3 i tako propustili priliku da pređu na prvo mesto bundesligaške tabele. Leverkuzen je sredinom prvog poluvremena vodio 3:0, ali je domaća ekipa, ipak, uspela da dođe do boda. Bajer je poveo u prvom minutu preko Patrika Helmesa, Štefan Kisling povisio je na 2:0 u 17. a Mihal Kadlec u 24. minutu doveo svoju ekipu do 3:0.
...

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Leverkuzen prokockao 3:0, Grafite oduvao Kotbus

Izvor: Blic, 08.Nov.2008

Fudbaleri Karlsruea uspeli su da prekinu seriju od pet uzastopnih poraza, a da pritom onemoguće Bajer Leverkuzen da se popne na prvo mesto nakon gostovanja u Baden Virtenbergu – 3:3!....Ništa nije nagoveštavalo da će domaći uspeti da zaustave svoju očajnu seriju, jer su posle manje od pola...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.