Izvor: MozzartSport.com, 03.Avg.2020, 18:22

Lever jako napada Badijašila - Foland + 20.000.000 + procenti

Nemci po svaku cenu žele mladog štopera...

Mladi Monakov štoper Benoa Badijašil (19) definitivno bi mogao da bude jedna od zvezda prelaznog roka. Pisali smo već da ga žele mnogi veliki klubovi širom Evrope, pre svih Real Madrid i Mančester Junajted, ali neće lako odustati ni neki manji, poput Bajer Leverkuzena.

Nemci su svesni da će novcem teško parirati pomenutom dvojcu, pa su odlučili da u posao oko Badijašila uključe jednog od svojih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << najboljih igrača. U pitanju je Kevin Foland (28), povremeni reprezentativac Nemačke i jedan od kapitena Verkselfa. Foland se u protekloj sezoni dosta mučio s povredama, ali bez obzira na to zabeležio je vrlo dobar učinak - 12 golova i devet asistencija. Otuda su mnogi iznenađeni ovakvom odlukom čelnika Leverkuzena.

Kako pišu francuski mediji Bajer će narednih dana poslati vrlo atraktivnu ponudu za Badijašila u kojoj će stajati: Kevin Foland + 20.000.000 evra + procenti od naredne prodaje. Imajući u vidu da Folandu ugovor ističe narednog leta i da se nalazi u ozbiljnim godinama, kada želi da još nekim jakim ugovorom stavi "višnju na šlag" (a poznato je da Nemci radije ulažu u mlade igrače nego u jake ugovore), možda ovakav potez Levera i nije veliko iznenađenje. Ipak treba imati na umu da Foland i dalje "drži cenu", procenjen je na 28.000.000 evra, što će reći da je Verkself spreman da za Badijašila da skoro 50.000.000 evra. Preciznije, toliko bi u ovoj varijanti vredeo taj posao.

Utisak je da s ovakvim aranžmanom Lever ima šansu čak i u duelima sa Realom i Mančester Junajtedom.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.