Izvor: MozzartSport.com, 12.Apr.2021, 14:55

Levandovski se oporavlja brže od očekivanog, već trči

Poljaku predviđane četiri nedelje pauze, ali se on ovog ponedeljka vratio treninzima

Robert Levandovski je gol-mašina, a izgleda da je i njegovo telo od posebnih materija. Šalu na stranu, ali Poljak se zaista vratio treninzima mnogo brže od predviđenog.

Bio je 30. mart kada je Bajern saopštio da će pauza zbog povrede kolena trajati bar četiri nedelje, a ovog 12. aprila klub iz Minhena saopštio je da je sjajni napadač imao trening tokom kog je trčkarao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << odvojeno od saigrača.

UTORAK, 21.00: (3.00) PSŽ (3.50) BAJERN (2.30)

Jasno je, ipak, da ga neće biti u revanšu četvrtfinala Lige šampiona sa Pari Sen Žermenom, u kom Bavarci jure gol zaostatka pošto su kod kuće poraženi 2:3. Usledio je potom i remi sa Union Berlinom (1:1) na domaćoj sceni, što je jasan pokazatelj koliko Levandovski nedostaje ekipi. Posebno se to videlo u duelu sa Parižanima, u kom su igrači Bajerna konstantno opsedali gol rivala, ali nisu uspeli da dođu do više od dva pogotka. Daleko od toga da je malo dati dva gola prvaku Francuske, ali imali su domaćini u tom meču čak 31 šut!

Najbolji strelac tima nije jedini kog Hansi Flik neće imati na raspolaganju u utorak. Van stroja su još Daglas Kosta, Korentin Toliso i Serž Gnabri, dok su pod upitnikom Žerom Boateng, Kingsli Koman, Lukas Ernandez, Niklas Zule, Leon Gorecka i Mark Roka.

Što se tiče Levandovskog, pojedini nemački mediji pišu da bi već u nedelju mogao da konkuriše za sastav protiv Volfzburga u gostima, mada s obzirom na pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani RB Lajpcig, koji igra s Hofenhajmom kod kuće, pitanje je hoće li Flik rizikovati sa rovitim golgeterom ili sačekati još malo. Do kraja sezone u Bundesligi ostalo je još šest kola.

SUBOTA, 15.30: (3.80) VOLFZBURG (3.60) BAJERN (1.95)

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.