Izvor: MozzartSport.com, 29.Avg.2020, 12:54

Levandovski: Ko zaslužuje Zlatnu loptu? Ja!

Samo je maler što se ove godine ne dodeljuje

Ko bi bio favorit za Zlatnu loptu ove godine, da se nagrada dodeljuje?

Mesi ovog puta, zaista, nema čime da se pohvali. I Kristijano Ronaldo je imao sezonu daleko od nekadašnjih visina. Liverpul je prerano ispao iz Lige šampiona. Logike nalaže da bi, onda, red bio da trofej podigne neko od igrača Bajerna ili makar Pari Sen Žermena.

Za Roberta Levandovskog nema dileme. Ako neko zaslužuje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nagradu, Poljak tvrdi da je to – on! U intervjuu koji je dao za poljske medije preko video poziva, golgeter Bajerna uz potpuno pravo tvrdi da bi Zlatna lopta morala da pripadne njemu za 2020. godinu.

Ko zaslužuje Zlatnu loptu? Ja! Osvojili smo sve, svako takmičenje: Bundesligu, Kup Nemačke i Ligu šampiona. I u svakom takmičenju sam bio najbolji strelac. Mislim da malo koji igrač koji bi bio kandidat za Zlatnu loptu može da ostvari ono što sam ja uspeo“, rekao je Levandovski.

Jedini problem za Poljaka je što je odavno rečeno da zbog haosa koji je izazvala korona, neće biti ove godine dodeljivanja tog prestižnog individualnog priznanja.

Iskreno, nisam o tome ni razmišljao, bio sam potpuno fokusiran na završnicu Lige šampiona sa Bajernom. Prioritet mi je bio taj trofej, a ne individualno priznanje“, naglasio je Levandovski.

I zaista je šteta što za tako impresivnu sezonu neće biti nagrađen i Zlatnom loptom. Zaslužio je.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.