Lev jasan, jedan od najiskusnijih otpisan!

Izvor: Sportske.net, 07.Sep.2019, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lev jasan, jedan od najiskusnijih otpisan!

Selektor Nemačke otkrio je za nemačke medije da neće biti njegovog povratka u reprezentaciju.

Joakim Lev je u martu otpisao Tomasa Milera, Matsa Humelsa i Džeroma Boatenga, kada je u pitanju sastav reprezentacije Nemačke.

Bio je to radikalan potez, Nemci su pokazali brojne slaboti u poslednje vreme, doživeli su i ubedljiv poraz od Holandije i to na svom terenu, 2:4.

Jasno je da imaju defazivnih problema, primili su "poker" golova iako su meč počeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa tri centralna defanzivca, ali Jogi Lev nema nameru da u selekciju vraća otpisane igrače.

Tako je u razgovoru sa novinarom "Bilda" Kristijanom Falkom otkrio da od Humelsovog povratka u reprezentaciju neće biti ništa.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.