Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Letite sa Julijinog balkona ako ne pobedimo Veronu!"

Siniša Mihajlović je ponovo briljirao na konferenciji za medije uoči meča koji će u ponedeljak odigrati Verona i njegova Sampdorija (21.00). Srpski stručnjak je stavio imperativ pred svoje fudbalere koji će prema njegovim rečima ili pobediti, ili biti bačeni sa balkona čuvene Julije!

Nekadašnji selektor nacionalnog tima Srbije ne želi da razmišlja o bilo kojem drugom ishodu meča u Veroni osim pobede.

''Samo jedan ishod je u igri protiv Verone, a to je pobeda! >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Favoriti smo u tom meču i jedino će me trijumf zadovoljiti. Za pobedu su nam potrebna m..a i ponos, ne smemo imati. Ako ne pobedimo, baciću moje igrače sa Julijinog balkona'', poručio je Mihajlović.

Posle sjajnih igrara u prvom delu sezone, neki igrači Sampdorije pobudili su interesovanje klubova širom Evrope. Popularni Miha ima interesantan stav o tome kako bi potencijalne zvezde nekog od narednih prelaznih rokova u Italiji trebalo da razmišljaju.

''U dobroj smo formi i uprkos tome što ne možemo da računamo na Sorijana i Obijanga idemo u Veronu uvereni da ćemo pobediti. Očekujem od svojih momaka da igraju sa istom željom, glađu za pobedom i koncentracijom kao i protiv Napolija. Ako neko izgubi koncentranciju zbog navodnih transfer glasina, tu je klupa da mu vrati fokus na fudbalski teren. Ona stvarno zna da razbistri glavu igraču'', u svom stilu završava 45-godišnji stručnjak.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.