Lester vezao jednog od najboljih

Izvor: Sportske.net, 25.Avg.2016, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lester "vezao" jednog od najboljih

Nekadašnji fudbaler Mančester Junajtejda potpisao je novi ugovor sa aktuelnim prvakom Engleske.

Šampion Engleske Lester je produžio ugovor sa jednim od najboljih igrača iz minule sezone Denijem Drinkvoterom.

Kako "BBC" prenosi, Drinkvoter je parafirao novu petogodišnju saradnju sa klubom sa "King Pauera".

Ovaj 26-godišnji fudbaler je bio jedan od najboljih igrača "Lisica" u bajkovitoj sezoni u kojoj je Lester Siti osvojio Premijer >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ligu sa 10 poena prednosti u odnosu na drugoplasirani Arsenal.

Njegov prethodni ugovor je isticao 2018. godine, a bilo je priče da je Totenhem zainteresovan za njegove usluge.

Do sada su iz šampionske ekipe parafe na novu saradnju sa kubom stavili Marez, Vardi, Kasper Šmajhel, Ves Morgan, Endi King i Klaudio Ranijeri.

Zahvaljujući partijama iz minule sezone Drinkvoter je u tri navrata nastupio i za nacionalni tim Engleske, ali nije imao sreće da se nađe na spisku putnika Roja Hodžsona za Euro u Francuskoj,

Ipak, ostao je bivši fudbaler Junajteda bez svog partnera iz "srca" Lestera, kako je N'Golo Kante promenio sredinu, i preselio se u Čelsi, a njegova zamena bi trebalo da bude Nampali Mendi koji je doveden iz Nice.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.