Lester ponovo kupuje u Portugaliji

Izvor: Sportske.net, 18.Dec.2017, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lester ponovo kupuje u Portugaliji

Kako prenose portugalski mediji, fudbaler aktuelnog šampiona našao se na radaru "Lisica".

Lester je minule sezone u svoje redove doveo Islama Slimanija iz lisabonskog Sportinga za rekord kluba, da bi minulog leta za koji minut zakasnio da registruje Adrijena Silvu, kog su takođe otkupili od "Lavova".

Silva će u dresu tima sa "King Pauera" zaigrati od januara, kada će Lester moći da ga registruje, a od naredne godine bi reprezentativac Portugalije mogao da dobije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i društvo iz domovine.

Kako prenosi portugalski list "Rekord", Lester Siti je zainteresovan za fudbalera Benfike Andrea Almeidu.

Almeida ima 27 godina, primarno igra na poziciji desnog beka, ali može da nastupa i po levom boku u odbrani kao i na poziciji zadnjeg veznog fudbalera.

Benfika ga ipak neće tek tako pustiti, kako će im desni bekovi biti prekopotrebni, jer klub najverovatnije napušta Brazilac Daglas, koji je stigao letos na pozajmicu iz Barselone.

Tako će Lester morati dobro da se isprsi pred upravom "Orlova", ukoliko želi Almeidu u svojim redovima.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.