Lester otpustio trenera posle nasrtaja na igrača Kristal Palasa (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 08.Feb.2015, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lester otpustio trenera posle nasrtaja na igrača Kristal Palasa (VIDEO)

Najdžel Pirson se fizički obračunao sa Džejmsom Mekarturom iz Kristal Palasa

Kako prenose engleski mediji Lester je otpustio trenera Najdžela Pirsona posle poraza od Kristal Palasa kod kuće u subotu, ali i zbog incidenata koji su se desili pored klupe.

Posle tog poslednjeg poraza, Pirson je bio pozvan na informativni razgovor sa gazdama kluba, pošto je kraj aut linije upao u fizički obračun sa protivničkim fudbalerom Džejmsom Mekarturom. Očigledno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da se nije previše dobro snašao na tom intervjuu, pošto je nekoliko sati kasnije objavljen njegov otkaz. Pirson je imao šta da kaže povodom tog incidenta.

"To se desilo jer mi je nešto rekao. Ne moram ništa da otkrivam, zar ne? I više sam nego sposoban da se staram o sebi", istakao je.

Jasno je da mu ovaj fudbaler sigurno nije ostao dužan, ali to nije razlog za ovakvu reakciju.

Zanimljivo je da je Mekartur umalo prešao u Lester prošlog leta, ali do transfera nije došlo. Možda upravo od tada njih dvojica imaju neke nerazrešene račune.

Pirson je bio trener Lestera još od 2011. godine, vratio ih je u Premijer ligu, ali pored one pobede nad Mančester junajtedom od 5:3, njegov tim ništa nije pokazao.



(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Najdžel Pirson ipak nije otpušten

Izvor: B92, 09.Feb.2015, 09:47

Engleski fudbalski premijerligaš Lester saopštio je da nije otpustio trenera Najdžela Pirsona zbog loših rezultata i ponašanja...Lester je nakon 24 kola poslednji na tabeli sa 17 bodova, a Pirson je navodno otpušten dan nakon poraza njegove ekipe od Kristal Palasa...Pirson, koji je trener Lestera...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.