Lester „nalepio“ etiketu sa Vardijevom cenom - 40.000.000 evra!

Izvor: MozzartSport.com, 08.Mar.2016, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lester „nalepio“ etiketu sa Vardijevom cenom - 40.000.000 evra!

Otkrivena klauzula koja je stavljena u novi ugovor ubojitog strelca...

Sezona iz snova koju proživljava Džejmi Vardi odvela je Lester na vrh Premijer lige, a svaki od 19 ligaških golova udario je svojevrsni pečat zbog je glavni adut Klaudija Ranijerija postao najubojitiji napadač u Engleskoj i jedan od najboljih u Evropi. To nije ostavilo ravnodušnim najveće engleske klubove, pre svih Čelsi, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Mančester junajted i Totenhem, koji bi na leto želeli da pojačaju svoje napadačke linije upravo centarforom Lisica. Posle mnogo nagađanja o tome kolika je zapravo cena najboljeg strelca engleskog prvenstva, Lester je otkrio da je Vardiju u novi ugovor ubacio i otkupnu klauzulu u visini od 40.000.000 evra.

Lesterova letnja dilema - unovčiti svih 110.000.000 evra odmah ili sačuvati „fantastičnu petorku“ i sledeće sezone?

Svi oni koji su rešeni da izdvoje pomenutu sumu novca neće imati prepreku da dođu do Vardijevog potpisa.

Ali, to će sada biti dodatno teže, jer su se Čelsijevi emisari nadali da će moći da dobiju Vardija za 30.000.000 evra, a u Lesteru sada više ne žele ni da čuju za manju svotu od one upisane u klauzulu.

Podsetimo, Vardi je nedavno potpisao novi ugovor sa Lesterom po kojem je postao najplaćeniji igrač tima sa nedeljnom platom od 100.000 evra. Upravo su tada čelnici prvoplasiranog tima na tabeli Premijer lige stavili klauzulu koja se do sada čuvala u tajnosti.

MOZZART Sport pratite i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.