Lester je dobio prvo pojačanje! Za 5.000.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 02.Jan.2016, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lester je dobio prvo pojačanje! Za 5.000.000 evra

Da li se to Lisice spremaju za prodaju najboljih igrača pa dovode zamene?

Kako je počeo prelazni rok u Engelskoj, tako su počele i muke za Lester s obzirom da će klub mesec dana trpeti velike pritiske da proda Džejmija Vardija i Rijada Mahreza. Ali prvi dan januarske pijace je ipak doneo radosnu vest navijačima popularnih Lisica. Lester je dogovorio sve oko prvog pojačanja.

Na stadion King Pauer stiže 19-godišnji krilni napadač >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Demarej Grej iz Birmingema. Lester će za usluge mladog reprezentativca Engleske paltiti 5.000.000 evra koliko iznosi otkupna klauzula. Ostaje još samo da Grej i Lester dogovore neke detalje oko igračevih ličnih uslova, ali niko nema dilemu da će promocija biti obavljena u narednih nekoliko dana.

Grej je ove sezone odigrao svaki meč za Birmingem u Čempionšipu osim jučerašnjeg kada ga je trener Rovet namerno izostavio iz sastava da ne bi rizikovao povredu. Posle meča mu je poželeo sreću u nastavku karijere.

Grej je i prošlog leta imao poziv iz Premijer lige, dugo ga je jurio Bornmut ali je izabrao da se afimirše u Birmingemu i postane standardni prvotimac pre selidbe u jaču konkurenciju. Iako je reč o klasičnom krilnom napadaču, ima i onih koji smatraju da je ovo priprema za prodaju Džejmija Vardija.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.