Lester - Vest Hem 2:2, sudija Mos nervirao sve!

Izvor: Mondo, 17.Apr.2016, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lester - Vest Hem 2:2, sudija Mos nervirao sve!

Džonatan Mos obeležio utakmicu Lester siti - Vest Hem, koja je završena bez pobednika 2:2 (1:0). Prilika za Totenhem da priđe na "minus pet".

Šok na King Paueru!

Sve je lepo teklo po Lester siti. Vodile su "lisice" pred svojim navijačima, ali na kraju su jedva spasile bod. Vest Hem je, uz pomoć sudije Džonatana Mosa, finiš Premijer lige učinio super zanimljivim, jer je u poslednjih deset minuta uspeo da postigne dva gola i dovede "lisice" do ruba poraza, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ali je iskusni arbitar ponovo preuzeo stvar u svoje ruke...

Lester siti - Vest Hem 2:2 (1:0)!

Slučajno ili namerno, sudija Mos je bio centralna figura jedne od najbitnijih utakmica ove sezone u Premijer ligi.

Prvo je, čini se, prestrogo svirao faul Vesa Morgana posle snažnog duela u šesnaestercu Lestera u 83. minutu. Endi Kerol anulirao je prednost "lisica" stečenu u 18. minutu, kada je Džejmi Vardi postigao vodeći pogodak.

Najbolji strelac Lestera, ipak, neće po lepom pamtiti duel sa "čekićarima". Na početku drugog poluvremena (57. minut) pokušao da iscenira penal, ali je sudija "snimio" simuliranje, pa je Vardi umesto najstrože kazne dobio drugi žuti karton i završio meč.

Majstorskim golom Erona Kresvela tim iz Londona stigao je do 2:1.

Ali, na scenu je ponovo stupio sudija Mos... Sa dve velike greške do kraj meča može se reći da je upropastio zanimljiv duela u Lesteru. Klasično povlačenje Roberta Huta od strane čak dvojice fudbalera Vest Hema za njega nije imalo elemente da ponovo pokaže na belu tačku, ali jeste start Endija Kerola. Sigurno najbezazleniji start od svih i slobodno se može reći da nije bilo govora o jedanaestercu!

Iz 11. penala za Lester siti ove sezone precizan je bio Leonardo Uljoa...

"Lisice" su do utakmice sa Vest Hemom imale pet uzastopnih pobeda bez primljenog gola. Sa druge strane, "čekićari", kojima je cilj plasman u Ligu šampiona vezali su sedmi meč bez poraza, ali četvrti uzastopni remi.

Ranijerijev tim ima osam bodova više od Totenhema. Sparsi u ponedeljak gostuju Stouku i u slučaju pobede učiniće finiš Premijer lige napetim i zanimljivim, kada je reč o borbi za titulu.

TABELA: Lester 73, Totenhem (-1) 65, Mančester siti (-1) 60, Arsenal (-2) 59...

LESTER DO KRAJA: Svonsi (kod kuće), Mančester junajted (gostuje), Everton (kod kuće), Čelsi (gostuje)

TOTENHEM DO KRAJA: Stouk (gostuje), VBA (kod kuće), Čelsi (gostuje), Sautempton (kod kuće), Njukasl (gostuje).

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.