Lepršavi Arsenal, povratak Vilšira! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Maj.2015, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepršavi Arsenal, povratak Vilšira! (video)

Arsenal je lako savladao ekipu Hala u gostima uz odlične partije Aleksisa Sančeza i Arona Remzija.

Arsenal se vratio na pobedničke staze nakon onog nerešenog rezultata protiv Čelsija prethodnog vikenda, ovoga puta su savladali ekipu Hala sa 3:1 u gostima i tako ostali na deobi drugog mesta sa Mančester Sitijem uz utakmicu manje od tog tima.

Ekipa Arsena Vengera odigrala je sjajno prvo poluvreme, dominirali su Aleksis Sančez i Aron Remzi, videlo se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odmah da će ovaj dan biti njihov.

Arsenal je dosta više držao loptu u svom posedu, bili su i dosta konkretniji, a sve golove smo videli u roku od 18 minuta.

Ukupno 28 minuta smo čekali na prvi gol, a egzekutor je bio Aleksis Sančez.

Dosuđen je slobodan udarac na nekih 20 metara od gola Hala, loptu je uzeo u svoje ruke sjajni Čileanac. Pokušao je preko živog zida, lopta je zakačila nekog i završila iza leđa golmana Harpera.

Samo pet minuta kasnije videli smo i drugi gol u mreži Hala. Kazorla je dodao loptu Remziju, ovaj je u pravom momentu šutirao nakon što je izgradio poziciju, lopta je ponovo zakačila defanzivca i ušla u gol za 2:0.

Mislili smo svi da će se na odmor otići uz rezultat 2:0, ali onda na scenu stupaju ponovo dva najbolja fudbalera Arsenala danas.

Remzi šalje neverovatno dobru loptu kroz odbranu Hala, Sančez je se dokopao, zaobišao golmana i lagano poslao loptu u mrežu - 0:3.

Rutinska igra u nastavku, a sve što su domaći uspeli da urade do samog kraja jeste da postignu utešni pogodak i to preko Kvina na asistenciju Elmohamadija.

Mogao je Arsenal da dođe do ubedljivije pobede, ali svoje prilike na ovom meču nisu iskoristili Belerin, Vilšir, Sančez i Kazorla, tako da je ostalo 3:1 u korist londonskog tima.

Džek Vilšir je danas zaigrao po prvi put još od 22. novembra prošle godine.

Još jedna dobra vest za navijače Arsenala jeste da će ova sezona biti 20. uzastopna u kojoj ovaj tim završava sezonu iznad Totenhema.

Golove pogledajte OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.