Izvor: MozzartSport.com, 30.Apr.2021, 17:53

Lep gest Zvezde: Zaposleni dobili platu pre praznika

Razloga za zadovoljstvo imaju i igrači

Četvrtak je bio dan za slavlje na stadionu Rajko Mitić, pošto je pobedom nad Vojvodinom i zvanično overena 32. šampionska titula Crvene zvezde. Ipak, čelnici srpskog šampiona potrudili su se da dodatno podignu raspoloženje na najvećem srpskom stadionu. Zaposleni u klubu su pred početak praznika dobili aprilske plate, a razloga za zadovoljstvo imali su i igrači, kojima su isplaćena martovska primanja, saznaje MOZZART Sort.

>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />Na taj način sastav Dejana Stankovića dobio je dodatan stimulans pred završnicu sezone i finale Kupa Srbije sa Partizanom koje je na programu 25. maja, ali i predstojeće kvalifikacije za Ligu šampiona, koje se uveliko planiraju na Marakani.

U Crvenoj zvezdi ubrzano rade i na planovima za predstojeći prelazni rok. Najavljen je ostanak nosilaca igre, a uveliko se priča o velikim pojačanjima poput Dragovića, Prijovića, Krstičića, Kolarova...

Ipak, kao i većina klubova u Evropi, i srpski šampion je osetio posledice pandemije virusa korona, što je malo usporilo izmirivanje obaveza prema zaposlenima u klubu i igračima. Generalni direktor Zvezdan Terzić otkrio je da je upravo zbog pandemije klub ostao bez 22.000.000 evra, pa crveno-beli ovog leta neće izdvajati novac za obeštećenja.

U Crvenoj zvezdi očekuju da bi klupsku kasu mogle da osveže eventualne prodaje talentovanih igrača, kao što su Veljko Nikolić, Željko Gavrić i Njegoš Petrović, za koje postoje konkretne ponude zainteresovanih klubova, ali bi one mogle da se ostvare tek po završetku kvalifikacija.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.