Leonardo se zahvalio Murinju

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Jan.2011, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leonardo se zahvalio Murinju

Novi trener Intera, Leonardo, zahvalio se prvom stručnjaku madridskog Reala Žozeu Murinju na pomoći pri preuzimanju tima iz Italije. Brazilac je rekao da je Murinjo u razgovoru sa njim bio veoma otvoren i da su se dotakli mnogo tema.

Brazilski trener je tim iz Milana preuzeo nakon što je, posle samo šest meseci, otpušten Rafael >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Benitez, jer italijanski šampion nije igrao na očekivanom nivou u domaćem prvenstvu.
Leonardo je na klupi Intera debitovao pobedom pre dva dana nad Napolijem sa 3:1. Inter je prošle sezone vodio upravo Murinjo i doveo ga do tri titule – prvaka Italije, nacionalnog Kupa i prvaka Evrope.
Nero–azuri će u nedelju gostovati Kataniji, a u tim će se, posle tri utakmice kazne, vratiti napadač Samjuel Eto. On je kažnjen jer je udario glavom u grudi Cezara, igrača Kjeva.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.