Leonardo šalje 75.000.000 za Sergeja

Izvor: Mondo, 15.Jun.2019, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leonardo šalje 75.000.000 za Sergeja

Doskorašnji direktor Milana vratio se u Pari Sen Žermen. Njegov prioritet je isti kao i na San Siru - da dovede "SMS"-a.

Pariski "sveci" i ranije su bili zainteresovani za veznog igrača reprezentacije Srbije Sergeja Milinkovića Savića. Sada su to interesovanje obnovili, što je i bilo očekivano kada je na "Park prinčeva" opet došao Leonardo.

Podsetimo, Brazilac je postao novi-stari sportski direktor PSŽ-a nakon što je obavljao tu funkciju i u Milanu i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na San Siru je takođe želeo da dovede SMS-a, ali nije uspeo jer je prvi čovek Lacija galantno odbijao ponude i zadržao nekadašnjeg đaka i prvotimca Vojvodine na Olimpiku.

Po svemu sudeći, sada je vreme za još jedan, zajednički pokušaj Parižana i Leonarda.

Francuska televizija "Kanal plus" javila je u subotu da PSŽ priprema ponudu od 75 miliona evra i petogodišnji ugovor za Srbina, prema kojem bi zaradio pet miliona evra po sezoni.

Iako je rimski klub "razrezao" cenu od 120 miliona evra, ona se ovog leta vratila u realnije okvire, iako je Milinković-Savić proglašen za najboljeg vezistu u Italiji.

Foto: Guliver/Getty images/Claudio Villa

Osim Sergeja, Leonardo je prema tvrdnjama "La Stampe" spreman da ponudi Milanu 60 miliona evra za Đanluiđija Donarumu, koji će ovog leta najverovatnije napustiti "San Siro".

S obzirom na to da je čuvar mreže "rosonera" ponikao u omladinskoj školi "roso-nera", njegov transfer predstavljaće čist profit za klub. S tim u vezi, očekuje se da PSŽ bude u prednosti da "potpiše" perspektivnog golmana jer Leonardo ima još jake veze u Milanu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.