Leonardo: SMS je nemoguća misija

Izvor: N1 televizija, 06.Avg.2018, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leonardo: SMS je nemoguća misija

Italijanski mediji su preneli da se tehnički direktor Milana Leonardo sastao sa menadžerom Matejom Kežmanom, kako bi pregovarao o transferu Sergeja Milinković-Savića iz Lacija u Rosonere. Ipak, Leonardo kaže da do tog transfera neće doći.

SMS je odavno veoma "tražena roba" na fudbalskom tržištu, a razne spekulacije su ga dovodile u vezu sa velikim evropskim klubovima.

Cena za srpskog vezistu je prema ranijim navodima oko 120 miliona evra, koliko traži predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Lacija Klaudio Lotito, što je izgleda za Milan previše.

"U svetlu pravila Finansijskog fer-pleja nećemo dovoditi vrhunskog vezistu. Ako budemo mogli da nađemo način, u sklopu pravila, da izvedemo čudo i dovedemo igrača koji bi mogao da puno pruži timu, to ćemo onda i probati da učinimo. Ali možda nećemo uspeti", rekao je Leonardo i dodao:

"Posao koji smo postigli dovođenjem Gonzala Iguaina nam puno donosi i u saglasnosti je sa pravilima, teško bi bilo ponoviti ga dva puta. FFP kaže da možete da potrošite ono što zaradite, a sada smo potrošili više nego što smemo. To može da nas dovede do izbacivanja iz Lige Evrope".

Leonardo je rekao i da prvo treba uvećati prihode kluba.

"Milinković-Savić je san za mnoge klubove, ali trenutno je nemoguće sanjati o igraču koji za nas vredi previše. Kada su me prošle godine pitali kojeg igrača iz Serije A bi izabrao... ja sam hteo njega. On je moderni vezista sa kompletnim kvalitetima, ali finansijski nije moguće da ga kupimo", dodao je Brazilac.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sergej i Milan? Gotova priča!

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2018

Leonardo se oglasio, ima vesti za navijače Milana...Sergej Milinković-Savić sigurno neće igrati u Milanu ove sezone, istakao je tehnički direktor kluba sa San Sira, Leonardo...On je bio u pregovorima sa Matejom Kežmanom, predstavnikom Sergeja Milinković-Savića, a dogovor o kupovini srpskog reprezentativca...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.