Leo Mesi - Umetnost izvođenja penala (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Mar.2019, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leo Mesi - Umetnost izvođenja penala (video)

Naravno, nije ovo ništa novo, ali kada to Mesi uradi, sve izgleda još elegantnije, impresivnije...

Barselona ima rezultat koji je vodi u četvrtfinale Lige šampiona.

Posle 0:0 u prvom meču u Francuskoj, Barsa je večeras na svom ''Kamp Nou'' povela sa 1:0 golom Lea Mesija iz jedanaesterca.

Igrao se 16. minut meča, kada je Denajer startovao na Suareza u svom kaznenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prostoru, bilo je kontakta, ali je i Suarez nagazio tom prilikom fudbalera Liona.

Ipak, nije bilo intervencije iz VAR sobe, sudija Marčinjak je pokazao na belu tačku, a Leo Mesi je majstorski izveo penal - samo je 'bocnuo' loptu i prevario Lopeza - prelepa ''Panjenka'' za 1:0.

Barsa je i posle vodećeg gola nastavila sa napadima, mada su i gosti jednom opasno pripretili preko Dembelea, a u 31. minutu Kutinjo je posle lepe akcije sa Suarezom duplirao prednost domaćeg tima - 2:0.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sinoć Ronaldo, večeras magija Lea Mesija! Barsa ''spakovala'' pet komada! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Mar.2019, 00:01

Francuzi pripretili u drugom poluvremenu, ali sve je to bilo kratkog daha protiv inspirisanog Lea Mesija koji je postigao dva gola, uz još dve asistencije...Bez iznenađenja večeras na ''Kamp Nou'' - Barselona je u četvrtfinalu Lige šampiona!..Posle 0:0 u Lionu, Barsa je večeras na svom terenu ubedljivo...

Nastavak na Sportske.net...

Čak ni Suarez ne može da kaže da je bio penal (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Mar.2019

Voli Luis Suarez da padne kad se nađe u šesnaestercu, a sudijama onda ostaje da procene ima li tu materijala za penal. Bilo je tako i u sredu uveče na meču Barselone sa Lionom (5:1), kada se napadač španskog tima srušio posle duela sa Džejsonom Denajerom. Sudija Simon Marsinjak je pokazao na...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.