Lenard: Moja motivacija nije novac

Izvor: MVP.rs, 02.Nov.2015, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lenard: Moja motivacija nije novac

Mladi košarkaš postaje prvo ime franšize iz Teksasa.

Iako je tako nešto bilo očekivano, tokom leta je dobilo i potvrdu. Kavai Lenard je sa San Antonio Spursima potpisao novi, petogodišnji ugovor vredan 95 miliona dolara. Time je mladi košarkaš potvrdio svoje reči kada je izjavio da u Spursima želi da ostane do kraja karijere.

Lenard je u svojoj trećoj NBA sezoni sa ekipom koju sa klupe vodi Greg Popovič osvojio svoju prvu titulu, a koliko je >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << značio na putu do nje govori i priznanje za MVP-a finala. Sada, kada je potpisao novi ugovor, mladi košarkaš želi još, želi mnogo više.

"Moja motivacija nije bila da dobijem 95 miliona. Moja motivacija nije novac. Nisam ovde zbog toga. Želim da budem vrhunski košarkaš i da ispunim svoje ciljeve. Novac me u tome neće sprečiti, niti promeniti. Cilj mi je da prestignem Tima Dankana po broju titula osvojenih sa Spursima. To je ono što me vuče napred. Tim je jedan od najboljih igrača koji su igrali ovu igru i kada bih mogao da se približim tom nivou i ostvarim uspehe koje je je on ostvario to bi bilo neprocenjivo", izjavio je mladi košarkaš Spursa.

Gledajući napredak koji je Lenard ostvario od trenutka kada je došao u tim, kao i u prvih nekoliko mečeva u novoj sezoni (24p, 9sk, 2.5ukr, 1.5bl), jasno nam pokazuje ko je sada prvo ime ekipe iz Teksasa. Ako se u obzir uzmu izjave i ponašanje Lenarda, možemo slobodno da kažemo da Spurse čeka sjajna budućnost i po povlačenju Tima Dankana i Manua Đinobilija.

(foto: USA Today)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.