Lemar srećan što nije otišao u Arsenal: Hoću da napredujem

Izvor: Vesti-online.com, 01.Sep.2017, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lemar srećan što nije otišao u Arsenal: Hoću da napredujem

Krilni napadač Monaka Tomas Lemar kaže da je srećan što je ostao u redovima prvaka Francuske i da mu nimalo nije žao što mu je propao transfer u Arsenal.

Monako je juče prihvatio ponudu od Arsenala u iznosu od 92 miliona funti od londonskog kluba, ali nije bilo vremena da se realizuje transfer poslednje večeri pre kraja završetka prelaznog roka.

Lemar je baš u tom trenutku igrao za reprezentaciju Francuske protiv Holandije (4:0) u kvalifikacijama za Mundijal >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i dva puta se upisao u strelce.

- Fudbaler sam Monaka i srećan sam tamo. Imaću uspešnu sezonu u Monaku i želim još da napredujem. Moju budućnost znaju samo ljudi iz kluba i menadžeri, a ja sam fokusiran na teren i to je jedino što me zanima - rekao je Lemar za francuski "Kanal plus".

Britanski mediji preneli su da je Lemar radije hteo da pređe u Liverpul zbog igranja u Ligi šampiona, ali kako klub sa "Enfilda" nije prodao Filipe Kutinja Barseloni nije bilo ozbiljnih pregovora. On je jedan od retkih ključnih fudbalera Monaka koji je ostao posle odlične sezone "kneževa" i odlazaka Bernarda Silve (Mančester siti), Bendžamina Mendija (Mančester siti), Kilijana Mbapea (Pari Sen Žermen) i Tijemua Bakajoka (Čelsi).

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Lemar srećan što nije prešao u Arsenal

Izvor: B92, 02.Sep.2017, 12:20

Krilni napadač Monaka Tomas Lemar kaže da je srećan što je ostao u redovima prvaka Francuske i da mu nimalo nije žao što mu je propao transfer u Arsenal. Monako je juče prihvatio ponudu od Arsenala u iznosu od 92 miliona funti od londonskog kluba, ali nije bilo vremena da se realizuje transfer...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.