Lekler srećan zbog pobede, ali tužan zbog Ubera

Izvor: Beta, 01.Sep.2019, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekler srećan zbog pobede, ali tužan zbog Ubera

Vozač Ferarija Šarl Lekler rekao je da je srećan zbog današnje prve pobede u Formuli 1, ali da ne može da slavi zbog smrti prijatelja Antoana Ubera, u udesu u trci Formule 2."Ostvario mi se dečački san, ali mi je teško zbog jučerašnjih dešavanja. Izgubili smo prijatelja, veoma je teško i ovu pobedu posvećujem njemu. Odrasli smo zajedno, sa njim sam vozio i prvu trku. Ne mogu u potpunosti da uživam u prvoj pobedi, ali ova uspomena će u meni živeti zauvek", rekao je Lekler posle trke.Lekler je pobedio u Belgiji i ostvario prvi trijumf u Formuli 1. Počeo je sa pol pozicije i kontrolisao je trku do kraja, iako mu se Luis Hamilton na kraju primakao ispod sekunde."Trka je bila teška, a na kraju smo se mučili sa gumama. Zadovoljniji sam kako sam čuvao gume, u odnosu na trku u Budimpešti. Ovo je bio dobar vikend, uz pol poziciju i moju prvu pobedu i za sada sam zadovoljan", naveo je Lekler.Hamlton je kroz cilj prošao drugi, ali je uvećao prednost u generalnom plasmanu."Dao sam apsolutno sve od sebe. Trka je bila teška, mislim da su Ferariji bili suviše brzi na ravnom i bilo je teško pratiti ih. Broj 44 ...
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

"Odrasli smo zajedno, ne mogu da uživam u pobedi"

Izvor: B92, 02.Sep.2019, 14:56

Vozač Ferarija Šarl Lekler rekao je da je srećan zbog prve pobede u Formuli 1, ali da ne može da slavi zbog smrti prijatelja Antoana Ubera.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.