Lejkersi traže centra, u opticaju Dvajt i Noa

Izvor: RTS, 18.Avg.2019, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejkersi traže centra, u opticaju Dvajt i Noa

Los Anđeles lejkersi u potrazi su za novim centrom koji će zameniti povređenog Demarkusa Kazinsa. Kako navode američki mediji, tim iz Kalifornije pregovara sa Dvajtom Hauardom i Žoakimom Noom.
Centar Los Anđeles lejkersa Demarkus Kazins doživeo je povredu prednjih ukrštenih ligamenata kolena, zbog čega će verovatno propustiti celu narednu sezonu.

Lejkersi su tako ostali sa Mekgijem kao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jedinim klasičnim centrom, dok tu poziciju može da pokrije i Entoni Dejvis.
Kako prenose američki mediji, tim iz Kalifonije u napredim je pregovorima sa Dvajtom Hauardom, a interesovanje je obostrano.
Hauard je već jednom nastupao za "jezeraše", ali se ta generacija nije proslavila, a publika jedne od najtrofejnijih franšiza bila je kivna na centra koji nije opravdao očekivanja.
Ukoliko Dvajt i Lejkersi ne dogovore saradnju, kao rezervna opcija pominje se Žoakim Noa. 
Međutim, Noa i lider Lejkersa Lebron Džejms imaju podugačku istoriju čarki i prepirki, pa je teško za očekivati da bi francuski centar mogao da postane "kraljev" novi saigrač.
Hauard (33) i Noa (34) su centri Memfisa, ali se očekuje da raskinu saradnju sa Grizlijima.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.