Legija ubedljiva, Ljuboja strelac, Radović sjajan

Izvor: Blic, 16.Mar.2013, 02:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legija ubedljiva, Ljuboja strelac, Radović sjajan

Fudbaleri Legije pobedili su sa 3:0 Gornik u 19. kolu prvenstva Poljske, a najzaslužniji za novi trijumf vodećeg tima šampionata bili su Miroslav Radović i Danijel Ljuboja.

Radović je, kao i na gotovo svim utakmicama ove sezone, proigravao svoje saigrače i zaslužio epitet jednog od najboljih na utakmici, dok je Ljuboja bio strelac drugog gola u 12. pobedi svog tima.

Ljuboja je postigao gol u 67. minutu, dok je prethodno Saganovski doveo Legiju u vođstvo u 33. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << minutu. Konačan rezultat postavio je Dvališvili u trećem minutu nadoknade vremena.

Radović je imao sjajnu priliku da se i sam upiše u strelce nekoliko minuta pre kraja meča, ali ga je u nameri sprečila odbrana gostiju.

On je proveo svih 90 minuta na terenu, dok je Ljuboja izašao iz igre šest minuta pošto je postigao gol.

Legija je novim trijumfom zadržala čelo tabele poljskog šampionata i sada ima 40 bodova, pet više od drugoplasiranog Leha, koji ima utakmicu manje.

U narednom kolu, Legija gostuje Poloniji u varšavskom derbiju, a taj meč na programu je sledeće subote od 18 časova.

Povezane vesti: Radović asistent i najbolji igrač u pobedi Legije Pogledajte Ljubojin majstorski gol petom /video/ Dva gola Ljuboje za preokret i slavlje sa Radovićem u prvenstvu Poljske

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radović i Ljuboja ponovo briljirali

Izvor: B92, 16.Mar.2013

Fudbaleri Legije pobedili su sa 3:0 Gornik u 19. kolu prvenstva Poljske, a najzaslužniji za novi trijumf bili su Miroslav Radović i Danijel Ljuboja...Radović je, kao i na gotovo svim utakmicama ove sezone, proigravao svoje saigrače i zaslužio epitet jednog od najboljih na utakmici, dok je Ljuboja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.