Legende Premijer lige preuzimaju bivšeg prvaka Evrope!

Izvor: Sportske.net, 07.Okt.2018, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legende Premijer lige preuzimaju bivšeg prvaka Evrope!

Engleski mediji prenose da bi sve uskoro trebalo da bude i ozvaničeno.

Aston Vila je ostala bez trenera, nakon serije loših rezultata otkaz je zaradio Stiv Brus.

Pominjalo se da bi na mestu trenera ekipe iz Birmingema mogao da ga nasledi Tijeri Anri, ali izgleda da će na klupu Vile sesti dvojac.

Naime, prema pisanju novinara Lija Klejtona, Aston Vilu bi trebalo da preuzmu upravo Anri, ali i Džon Teri!

Dakle, Anri i Teri bi zajedno predvodili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bivšeg prvaka Evrope, Francuz bi kao iskusniji u ovom poslu imao nešto bitniju i veću rolu od Engleza.

Postoji i mogućnost da Teri, koji je minule sezone i branio boje ovog kluba, obavlja uloge i trenera i igrača, ali to još uvek nije potvrđeno.

U svakom slučaju, veoma interesantan izbor uprave Vile, videćemo kako će sve funkcionisati.

Anri je i letos bio povezivan sa Vilom, ali je Brus na kraju dobio poverenje, koje je ubrzo prokockao lošim rezultatima.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.