Legendarnom Tiramu otkriveni opasni problemi sa srcem

Izvor: Blic, 27.Jun.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legendarnom Tiramu otkriveni opasni problemi sa srcem

Francuski veteran Lilijan Tiram nije danas potpisao ugovor sa Pari sen Žermenom zbog toga što mu je na medicinskim pregledima otkriven ozbiljan problem sa srčanim mišićem.

"Prinčevi" su najavili 36-godišnjeg Tirama kao prvo pojačanje u ovom prelaznom roku, ali je transfer blokiran u poslednjem trenutku. Lilijanu je otkriven problem sa srcem, isti koji je njegovog brata koštao života pre nekoliko godina.

"Na žalost, držim ovu konferenciju za novinare da saopštim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da neću preći u PSŽ. Doktori su otkrili probleme sa srčanim mišićem, a čini se da je to ista bolest koju je imao moj brat i zbog koje je preminuo na košarkaškom terenu", rekao je Tiram novinarima koji su očekivali da čuju saopštenje o kompletiranju prelaska u PSŽ.

Legendarni defanzivac će tokom sledećeg meseca proći kroz seriju testova posle kojih će se znati da li će uopšte smeti da nastavi karijeru. Pre toga, igrač koji je ime napravio igrajući za Parmu i Juventus i vezivanjem titula svetskog i evropskog prvaka 1998 i 2000. godine, će se vratiti u svoj sadašnji klub Barselonu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.