Legendarni saradnik Arsena Vengera u Hajduku iz Splita

Izvor: Mondo, 19.Avg.2019, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legendarni saradnik Arsena Vengera u Hajduku iz Splita

Ako ste pogledali makar jednu utakmicu Arsenala u prethodnih dvadesetak godina, sigurno ste ga videli...

Veliko pojačanje za Hajduk, ali ne u igračkom kadru!

Legendarni stručnjak Boro Primorac, dugogodišnja "desna ruka" Arsena Vengera, preuzeo je upravljenje fudbalskom akademijom Hajduka, gde će pokušati da stvori još više talentovanih igrača nego što je to bio slučaj prethodnih godina.

Primorac je prethodno igrao za Hajduk od 1978. do 1983. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << godine i u tom periodu nastupio na 283 utakmice, dok se potom otisnuo u Francusku (Lil i Kan) gde je upoznao Vengera.

Sa jednim od najboljih svetskih trenera sarađivao je u Nagoji i Arsenalu, gde mu je bio pomoćnik, a samostalno je vodio Kan, Valensijen i Gvineju Bisau.

S obzirom na to da se Venger "penzionisao", a Primorac želi i dalje da radi u fudbalu - putevi su im se razdvojili.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.