Izvor: RTS, 05.Feb.2022, 14:14

Legendarni Šon Vajt se povlači posle Igara u Pekingu

Šon Vajt, jedan od najboljih, svakako najpoznatijih snoubordera svih vremena, najavio je odlazak u penziju posle Igara u Pekingu.
Amerikanac je osvajač tri zlatne medalje na Zimskim Olimpijskim igrama.

"Mislim, zapravo izvesno je da će ovo biti moje poslednje takmičenje", izjavio je 35-godišnjak, kome su ovo pete Igre na kojima nastupa.
Osvajač zlata na Olimpijskim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << igrama 2006, 2010. i 2018. godine rekao je da problemi koje ima sa kolenom i leđima ne dozvoljavaju da trenira kako bi želeo.
"Sve to me je navelo da donesem ovakvu odluku", istakao je on, dodavši da "trikovi ostalih snoubordera postaju sve teži i teži".
Vajt je rekao da je odluku doneo nedavno, tokom "tihog trenutka kada je, nakon što se izgubio, sam prolazio pustom planinom".
"Samo sam pogledao u sunce i znao sam, jednostavno se desilo. U isto vreme sam bio tužan i srećan, bilo je baš neobično".
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Selektor poljske reprezentacije u sankanju oduševljen uslovima na ZOI u Pekingu

Izvor: Beta, 05.Feb.2022

Selektor poljske reprezentacije u sankanju Marek Skovronski izrazio je oduševljenje onim što je video i doživeo na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu, uključujući stazu u Nacionalnom centru za klizanje u Janćingu, gde će se članovi njegove ekipe boriti za medalje."Staza je fantastična, dok...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.