Izvor: RTS, 08.Jul.2020, 10:59

Legenda Milana napušta klub na kraju sezone

Igračka legenda Milana Paolo Maldini na kraju sezone napustiće funkciju tehničkog direktora tog kluba, prenose italijanski mediji.
Kako se navodi, dolazak nemačkog stručnjaka Ralfa Rangnika u Milan, gde će preuzeti ulogu trenera i sportskog direktora, znači odlazak klupske legende.

Maldini obavlja funkciju tehničkog direktora "rosonera", što je veoma slično poslu na poziciji sportskog direktora, a Rangnik po dolasku insistira na svim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ovlašćenjima prema kojima će biti menadžer engleskog tipa.
Navodi se i da generalni direktor Milana Ivan Gazidis Maldiniju ponudio drugu poziciju, odnosno funkciju klupskog ambasadora, ali je Maldini je to odbio i napustiće klub na kraju sezone.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Srbin će igrati u napadu Milana, samo je pitanje koji?

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2020

Budući trener "Rosonera" ima tri želje...Milan jeste popravio igru i rezultate u poslednje vreme, ali teško da će to kupiti mesto Stefanu Pioliju na klupi tima naredne sezone...Izvesno je da će Ralf Rangnik postati novi trener "Rosonera", Nemac bi trebalo da obavlja ulogu menadžera, pa će se pitati...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.