Ledli King ponovo operisao koleno

Izvor: Blic, 12.Jul.2011, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ledli King ponovo operisao koleno

Defanzivac Totenhema Ledli King morao je još jednom pod nož i po ko zna koji put je operisao levo koleno koje mu zadaje mnogo problema.

Verovatno jedini vrhunski fudbaler koji zbog oštećenja mekog tkiva skoro nikad ne trenira već samo igra utakmice trebalo bi da se vrati na teren za mesec dana. U klubu očekuju da će biti spreman za početak sezone - 13. avgusta.

"Izvršen je lakši zahvat, on će morati da odmori desetak dana, a zatim će se deset dana lagano vraćati u ritam", saopštio je Totenhem.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ledli King ponovo bio na operaciji kolena

Izvor: Blic, 12.Jul.2011

Defanzivac Totenhema Ledli King morao je još jednom pod nož i po ko zna koji put je operisao levo koleno koje mu zadaje mnogo problema...Verovatno jedini vrhunski fudbaler koji zbog oštećenja mekog tkiva skoro nikad ne trenira već samo igra utakmice trebalo bi da se vrati na teren za mesec dana....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.