Leće otpustio Di Frančeska, Kozmi novi trener

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Dec.2011, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leće otpustio Di Frančeska, Kozmi novi trener

Leće je otpustio trenera Euzebija Di Frančeska zbog loših rezultata i za novog šefa stručnog štaba imenovao Sersea Kozmija.

Leće je u subotu na gostovanju u Napulju deveti put poražen ove sezone (4:2), pa nakon 13 kola zauzima poslednje mesto na tabeli italijanske Serije A sa samo osam bodova. Na korak je od povratka u niži rang.
Di Frančesko je osmi otpušteni trener u Seriji A ove sezone. Pre njega otkaz su dobili Roberto Donadoni i Masimo Fikadenti u Kaljariju, Siniša Mihajlović u Fiorentini, Marko Đampaolo u Ćezeni, Stefano Pioli u Palermu, Pjerpaolo Bizoli u Bolonji i Đan Pjero Gasperini u Interu.
Novi trener Lećea Kozmi (53) prethodno je vodio Peruđu, Đenovu, Udineze, Brešu, Livorno i Palermo.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.