Izvor: MozzartSport.com, 21.Mar.2021, 03:46

Lebron van terena na neodređeno vreme

Detaljne analize pokazale ozbiljno uganuće članka desne noge

Košmarna noć za Los Anđeles Lejkerse i to najmanje zbog poraza od Atlante. Prva zvezda tima Lebron Džejms povredio se u porazu od Hoksa, a dalje analize u vidu rendgena i magnetne rezonance pokazale su da je reč o ozbiljnom uganuću desnog članka - povreda koja će Kralja odvojiti sa terena na neodređeno vreme. Kao da nije bilo dovoljno što Jezeraši već 14 utakmica igraju bez Entonija Dejvisa koji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << neće na teren pre aprila.

Džejms se povredio u borbi za loptu sa Salomonom Hilom, nakon čega je počeo da viče od bolova otkorljavši se van terena i držeći se za članak desne noge.

"Nikada ga nisam video da tako vrišti i jauče, pa ni kada je imao onaj problem sa preponom.", rekao je Kajl Kuzma koji je bio član Lejkersa i pre dve godine kada je pomenuta povreda udaljila Džejmsa sa terena na 17 utakmica. Kuzmine reči samo naglašavaju ozbiljnost situacije kroz koju je prošao jedan od najvećih košarkaša svih vremena.

Nekoliko Lebronovih saigrača nije bilo presrećno reakcijom Hila, odnosno potezom koji je doveo do povrede. "Momak se zaleteo da uzme ničiju loptu. Morao je da mu pređe preko noge da bi je dobio, bio je okrenut bočno", rekao je Motrez Herel, a Denis Šruder se nadovezao "Potpuno je nepotrebno nekome tako zaroniti u noge", smatra reprezentativac Nemačke.

Šta god da je imao u glavi Hil, šteta je učinjena, a kako će Lejkersi u dolazećem periodu proći bez svog udarnog dvojica nagovestiće utakmica sa Finiksom koja je na programu u noći između nedelje i ponedeljka od 03.00 posle ponoći.

------------------------------------------------

Pored toga, Mozzart asistenti dolaze na vaš prag radi uplate depozita - svakog dana biće dostupni od 08 do 22, a brojeve telefona na koje ih možete pozvati pronađite OVDE.

------------------------------------------------

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.