Lebron otkrio recept za Jutu Džez VIDEO

Izvor: B92, 18.Jan.2022, 21:41

Lebron otkrio recept za Jutu Džez VIDEO

Lebron Džejms otkrio je ključni faktor pobede Los Anđeles Lejkersa nad Jutom Džez 101:95.

Lejkersi su slavili posle tri uzastopna poraza, nakon -37 protiv Denver Nagetsa, protiv jednog od najboljih timova Zapada.

Lebron je istakao da je niska postava Lejkersa napala koš Jute koji čuva jedan od najboljih defanzivaca lige Rudi Gober.

"Trudim se da sve dovedem u poziciju da uspešno čitaju igru dok ona traje, znao sam da možemo biti uspešni u napadu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stavljajući igrače u različite pozicije na terenu. Momci su dobro reagovali na ono što sam video i dobili smo utakmicu", rekao je Džejms.

On se izvinio navijačima Lejkersa za debakl protiv Nagetsa.

"Naš trud nije bio na nivou protiv Denvera, u drugom poluvremenu protiv Memfisa i drugim utakmicama koje smo izgubili. Nismo igrali na nivou svojih mogućnost. Nismo se maksimalno trudili. To kreće od mene kao lidera tima. Želim da navijači to znaju. Bitni su oni, ljudi koji žive sa Lejkersima svakog dana. Želim da znaju da se neće ponoviti", rekao je Džejms.

Lejkersi su šesti na Zapadu sa skorom 22-22. U sledećem meču Lejkersi dočekuju Indijana Pejserse.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.