Lebron je uništio takmičenje u zakucavanjima

Izvor: B92, 20.Feb.2024, 10:19

"Lebron je uništio takmičenje u zakucavanjima"

Čuveni sportski novinar Stiven A. Smit žestoko je kritikao Lebrona Džejmsa posle Ol-star vikenda koji je bio održan u Indijani.

Legendarni novinar je imao najviše primedbi kralju košarke oko takmičenja u zakucavanjima, za koje smatra da je Džejms uništio ovaj spektakl.

"Lebron Džejms je direktno za to što je uništio takmičenje u zakucavanjima na Ol-star vikendu... Nisam završio i ne smejem se. Sve stvari koje je uradio tokom karijere, sve će nam to nedostajati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kad nestane, cenimo njegovu veličinu, ali ova jedna stvar", rekao je Smit.

On je posebno apostrofirao podatak da je svaki vrhunski košarkaš barem jedanput učestvovao na ovom takmičenju.

"Svaki visoki skakač, svaki talenat na obruču, svaki nebeski letač, svi su bili je srećni da dobiju priliku da se takmiče na takmičenju u zakucavanjima. Sve je stalo kad je Lebron rekao "Ja to ne radim", a od te tačke, zvezde nisu htele da kao prioritet stavljaju ovo takmičenje. Takmičenje koje se događalo mnogo iza Lebrona" smatra Smit misleći na 2015. godinu, kada je Džejms jednostavno odbio.

U ovogodišnjem izdanju takmičenja u zakucavanju Mek Meklung je odbranio titulu, jer je u finalu bio bolji od Džejlena Smita, koji po mnogima nije trebalo da se nađe u poslednjoj seriji zakucavanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.