LeBron se već zamerio navijačima Lejkersa? (foto)

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2018, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LeBron se već zamerio navijačima Lejkersa? (foto)

Ovaj gest neće dobro izgledati u očima navijača iz El Eja.

Los Anđeles Lejkersi su ovog leta doveli LeBrona Džejmsa, nadaju se u slavnoj franšizi da će "Kralj" nastaviti koracima Kobija Brajanta i da će se u "Stejpls centru" ponovo igrati velika finala.

Stigla je još nekolicina iskusnih pojedinaca, Mekgi, Rondo, Stivenson i Bizli, zadržali su mlade talente poput Bola, Kuzme, Ingrama i Harta, a sa drafta je stigao i mladi Nemac Moric Vagner.

Ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << deluje daleko bolje nego prethodnih sezone, a takmičenje u novoj sezoni počeće 18. oktobra u Portlandu.

Kako prenose mediji iz SAD, LeBron će na svom debiju u dresu Lejkersa, nositi specijalne patike, u bojama svog bivšeg kluba, Klivlend Kavalisa!

Da, "Kralj" će navodno na taj način "skinuti kapu" svojoj bivšoj ekipi, ali nema sumnje da bi navijači njegovog novog tima više voleli da ga vide u bojama Lejkersa.

Videćemo kako će LeBron odigrati taj meč, ukoliko već na startu pokaže da su pred "Jezerašima" bolji dani, nema sumnje da će mu navijači oprostiti patike.

Ukoliko ipak krene sporo, kritike bi mogle da nastave da se nižu na njegov račun.

Ove godine je u NBA uvedeno pravilo da igrači mogu da nose patike kojih god žele boja, a LeBron je to iskoristio da prvi meč odigra u bojama Kavsa, sa jednim interensantim detaljem, na zadnjoj strani patike je imitacija kože leoparda. Interesantna je i unutrašnjost, u pitanju je slika "Kralja" na tronu.

U pitanju su "Najki" LeBron 16 patike, izdanje koje se jasno zove "Kralj".

.@KingJames is expected to wear the Nike LeBron 16 “King” colorway for season opener 👑👀 pic.twitter.com/tiq1WmoiJW

— B/R Kicks (@brkicks) 25. септембар 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.