Lazović stigao u Veronu

Izvor: RTS, 02.Avg.2019, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazović stigao u Veronu

Fudbalski reprezentativac Srbije Darko Lazović definitvno karijeru nastavlja u Veroni, objavio je član Serije A. Lazović je danas doputovao u Veronu na medicinske preglede i kada ih prođe potpisaće trogodišnji ugovor.
U redove povratnika u najači rang italijanskog fudbala dolazi kao slobodan igrač jer mu je istekao ugovor sa Đenovom.

Na stolu je imao ponudu i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Crvene zvezde, ranije se povezivao sa Atalantom i Laciom, ali su mu planovi bili vezani samo za Italiju i potpisao je za Veronu, gde će ponovo sarađivati sa trenerom Ivanom Jurićem, kao u Đenovi.
Lazović je prošle sezone imao tri gola i četiri asistencije na 34 utakmice u italijanskom prvenstvu i odličnim igrama stigao je do dresa reprezentacije Srbije.
Odigrao je utakmice protiv Nemačke (1:1) i Portugalije (1:1) u martu, kao i protiv Ukrajine (0:5) u junu, dok je ukupno sakupio osam nastupa za "Orlove".
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Zvanično " Darko Lazović stigao u Veronu FOTO

Izvor: B92, 02.Avg.2019

Fudbalski reprezentativac Srbije Darko Lazović definitvno karijeru nastavlja u Veroni, objavio je danas član Serije A...Lazović je u petak stigao u Veronu na medicinske preglede i kada ih prođe potpisaće trogodišnji ugovor...U redove povratnika u najači rang italijanskog fudbala dolazi kao slobodan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.