Izvor: MozzartSport.com, 28.Feb.2021, 22:09

Lazović samokritičan: Bio sam bolji prošle godine, mogli smo da pobedimo Juventus

"Nadam da ću se popraviti u preostalim mečevima do kraja sezone", kaže odlični fudbaler Verone

Srpski reprezentativac Darko Lazović nije zadovoljan svojim partijama od početka ove godine, ali mu je samopouzdanje podigla sinoćna partija sa Juventusom (1:1), u kojoj je bio čovek preokreta i asistent za gol Antonina Baraka u 77. minutu utakmice.

Verona se tim bodovima učvrstila na devetom mestu Serije A, ali i ozbiljno udaljila Juventus od vodećeg >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Intera i otežala mu borbu za "skudeto".

"Osvojili smo dobar bod protiv sjajne ekipe. Mogli smo da pobedimo u poslednjih 25 minuta, ali to je u redu. Zasluženo smo nadoknadili zaostatak, imali smo prilike za pobedu, ali i bod je sjajan", rekao je Lazović.

A onda je bio prilično samokritičan povodom svoje igre.

"Srećan sam zbog Baraka, koji je postigao gol, ali i zbog sebe jer sam ove godine bio malo u senci. Prošle godine sam uradio mnogo više, ali se nadam da ću se popraviti u preostalim mečevima do kraja sezone".

Ekipa odličnog hrvatskog trenra Ivana Jurića još jednom je na delu pokazala zavidan karakter.

"To je deo našeg načina igre, čak i kada padnemo nastavljamo da igramo kao što znamo. Rastemo i sada idemo u Benevento. Cilj je da i tamo osvojimo bodove", dodao je Lazović.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.