Lažna vest o Šumaherovom buđenju

Izvor: B92, 25.Apr.2014, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažna vest o Šumaherovom buđenju

Društvenim mrežama se proširila vest da se Mihael Šumaher probudio iz četvoromesečne kome, ali za sada nema zvaničnih potvrda.

Izvor vesti je Russia Today, pozivajući se na navodnu izjavu Šumaherove menadžerke Zabine Kem, datu nemačkoj televiziji RTL, međutim nijedan relevantan medij za sada to nije potvrdio, kao ni RTL, koji je, navodno, preneo da je Nemac u četvrtak prepoznao svoju suprugu.

Višestruki šampion sveta u Formuli 1 je doživeo teške povrede glave >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << krajem decembra u Francuskoj, a da bi se očuvale vitalne funkcije u bolnici u Grenoblu „stavljen“ je u indukovanu komu.

Pre nekoliko nedelja je objavljeno da je počeo proces buđenja, da je Nemac otvarao oči i reagovao na okolinu, a u petak je prepoznao svoju suprugu, navela je njegova menadžerka Zabine Kem, ali se za sada te informacije ne mogu smatrati potvrđenim.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.