Izvor: Piplmetar.rs, 02.Maj.2024, 16:30

Lazetić: „Zvezda posle derbija nije na svom nivou“

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je danas da će njegova ekipa ići na pobedu protiv Crvene zvezde u predstojećoj utakmici, iako su u timu svesni da će za to morati da budu još bolji nego protiv Partizana u prethodnom kolu Super lige Srbije.  
„Sigurno je da Zvezda ima izuzetan tim i da to pokazuje iz godine u godinu i teško je reći nešto novo o njihovom kvalitetu. Nedavno smo igrali protiv njih, jasno nam je koliko su opasni, ali mi planiramo da ostanemo svoji“, rekao je Lazetić, prenosi klub.
Fudbaleri TSC-a gostuju sutra ekipi Crvene zvezde, u utakmici 33. kola Super...
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan poražen od Vojvodine u Humskoj

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Maj.2024

Fudbaleri Partizana poraženi su danas na svom terenu od Vojvodine sa 2:3, u 33. kolu Super lige, i tako zabeležili peti vezani poraz u svim takmičenjima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Milojević: Zasluženo smo osvojili titulu, verovao sam u uspeh

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Maj.2024

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je njegova ekipa večeras zasluženo osvojila šampionsku titulu, posle pobede protiv TSC-a u 33. kolu Super lige Srbije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.