Lautaro žrtvovan, vraća se miljenik Meace?!

Izvor: Sportske.net, 22.Mar.2020, 00:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lautaro "žrtvovan", vraća se miljenik "Meace"?!

Na pomolu razmena Južnoamerikanaca.

Italijanski i španski mediji prenose da će Antonio Konte od naredne sezone imati dosta promenjenu udarnu iglu tima. U špicu će ostati samo Lukaku dok će Lautaro Martinez navodno putem "Nou Kampa".

Ipak kako deluje u poslu oko Argentinac može biti uključen i Filipe Kutinjo ne bi li se smanjila cena "neroazura".

Brazilski ofanzivac je trenutno na pozajmici u minhenskom Bajernu, ali je sva prilika da nemački klub neće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ostvariti dužu saradnju sa igračem Barse.

Ako se tokom leta obistini transfer Kutinja u Inter to bi bio povratak Brazilca u klub koji mu je prvi dao priliku da zaigra fudbal u prvom timu nekog kluba. Ofanzivac je bio član "neroazura" pet sezona da bi 2013. godine otišao na "Enfild" a zatim i u Barsu gde se i nije najbolje snašao.

Tako bi mogli da imamo zanimljiv i kreativan trio napred u vidu Eriksen-Kutinjo-Lukaku.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.