Izvor: MozzartSport.com, 11.Jul.2020, 09:33

Lautaro Martinez pojeftinijo 21.000.000 evra

Barselona čeka da napadač odbije PSŽ i Čelsi

Na Nou Kampu su zaokupljeni završnicom španskog prvenstva, nadaju se da će u foto finišu, i pored neubedljivih igara, uspeti da preteknu Real Madrid. Moraju da razmišljaju o Ligi šampiona i revašu sa Napolijem, a krajičkom oko da prate situaciju oko napadača Intera Lautara Martineza.

Naime, 7. jula istekla je klauzula prema kojoj zainteresovani klub mora za Martineza da plati 111 miliona evra. Reč >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je o cifri koju nije želeo da plati niko od zainteresovanih klubova, jer nije reč o tržišnim uslovima.

Svestan da ne drži baš sudbinu u svojim rukama Inter je već spustio cenu za sjajnog napadača. Klub iz Milana je spreman da pusti Lautara za 90 miliona evra, što znači da mu je cena drastično pala za samo tri dana. Pad od 21 milion evra poklapa se sa lošim trenutkom Lautara Martineza. On već pet utakmica nije postigao pogodak, promašio je jedanesteracu sudaru sa Bolonjom. Razljutio je Antonia Kontea, pa je bio na klupi protiv Verone.

Cifra od 90 miliona evra je i dalje prevelika za Barselonu. Klub sa Nou Kampa je objavio da će ove sezone imati mnogo manje prihode, možda i za svih 2000 miliona evra zbog pandemije virusa korona.

Zbog toga se u Barseloni nadaju da će Lautaro napraviti potez sličan Pjanićevom u Juventusu. Tačnije, veruju da će sjajni napadač odbiti ponude PSŽ-a i Čelsija, pod izgovorom da samo želi da igra u Barseloni.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.