Lauri: Razumem što je Kavaj otišao, ali ja želim da ostanem

Izvor: B92, 07.Avg.2019, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lauri: Razumem što je Kavaj otišao, ali ja želim da ostanem

Kajl Lauri američki košarkaš koji nastupa za Toronto Reptorse izjavio je da nema nameru da napušta Kanadu.

Toronto Reptorsi su aktuelni šampioni NBA lige, pošto su na krilima Kavaja Lenarda uspeli da savladaju Golden Stejt Voriorse u seriji od šest utakmica.

Lenard je posle tog finala "odlepršao u toplije krajeve" i potpisao ugovor sa Los Anđeles Klipersima, koji su zajedno sa njim doveli i Pola Džordža, putem trejda.

Što se tiče Torontovog plejmejkera, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << on nema nameru da napusti ekipu.

"Želim da budem ovde. Voleo bih da moj novi ugovor bude što duži, ali je još uvek rano za te priče. Trenutno sam fokusiran na reprezentaciju, ali voleo bih da igram još dugo za Toronto i kada bude pravo vreme donećemo i pravu odluku", rekao je Kajl Lauri.

Lauri se nalazi u trening kampu reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država, ali za sada ne trenira pošto je operisao palac i očekuje se da bude spreman za 31. avgust.

"Sve zavisi od doktora. Lauri još uvek ima gips, ali uskoro će doktori obaviti kontrolu i znaćemo više o Kajlovom povratku", rekao je selektor SAD, Greg Popovič.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.