Laso prekinuo prokletstvo Pionira: Pobedio sam...

Izvor: Vesti-online.com, 30.Mar.2018, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Laso prekinuo prokletstvo Pionira: Pobedio sam...

Pablo Laso je prvi put kao trener pobedio u Pioniru. Dovoljan razlog za zadovoljstvo na licu iskusnog stručnjaka "kraljevića."

- Uvek su teške utakmice protiv Zvezde. Znali smo da će biti vatreno. Ovo je moja prva pobeda u Pioniru kao trenera Reala. Volim da igram ovde, Beograd je grad košarke. Teško je ovde igrati. Jako sam srećan zbog rezultata. Počeli smo dobro, fokusirano... Imali smo vođstvo, ali smo promašili neke otvorene šuteve. Zvezda je počela da se vraća. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Ovde sam gubio od Partizana, imam trijumf u Kombank Arene. Stalno u Pioniru igramo velike utakmice - rekao je Laso.

O poslednjem šutu Dončića.

- Luka je pogodio, kao što je Pera pogodio u Madridu. Bila je nacrtana akcija za Dončića, bilo je potrebno da se njemu ili Tompkinsu napravi prostor - istakao je trener Reala.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.