Lara Gut ostaje kraljica u superveleslalomu

Izvor: B92, 22.Jan.2017, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lara Gut ostaje kraljica u superveleslalomu

Švajcarska skijašica Lara Gut pobednica je supervelesloma, u trci koja je u sklopu Svetskog kupa održana u Garmiš-Partenkirhenu.

To je za švajcarsku treća pobeda ove sezone, posle trijumfa Lejk Luize i Val d‘Izeru

To je za Švajcarsku treća pobeda ove sezone, drugo mesto zauzela je Štefani Fenir iz Austrije 1:18.59, dok je treće mesto pripalo TinI Vajrater iz Lihenštajna.

U trci za veliki kristalni globus , prva je Amerikanka Mikaela Šifrin sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 1008 bodova, dok je Gut druga sa 873 boda, a treće mesto drži Slovenka Ilka Štuhec sa 625.

U poretku skijašica u superveleslalomu, Gut je prva sa 300 bodova, druga je Vajraterov sa 220, a treća Fenir sa 125 bodova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.