Izvor: Blic, 29.Apr.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Laporta: Ronaldinjo košta najmanje 40 miliona evra

Predsednik fudbalskog kluba Barselona Đoan Laporta izjavio je da "vezistu" tog tima Ronaldinja neće prodati za manje od 40 miliona evra.

Laporta je u intervjuu za dnevnik "Gazeta delo Sport" dodao da je Barselona za dvostrukog dobitnika priznanja za fudbalera godine na svetu dobila nekoliko ponuda.

Ronaldinja u svojim redovima žele i neki engleski klubovi, ali je prema rečima Laporte za sada najozbiljniji italijanski Milan.

Milan je ranije ovog meseca >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << saopštio da se sa Ronaldinjom dogovorio o transferu, a da je problem bio u visini obeštećenja.

"Samo kažem da Ronaldinjo vredi više od 40 miliona evra", rekao je Laporta, koji nije odbacio mogućnost da Ronaldinjo ostane na "Nou Kampu".

"Nikada nije pravio ni najmanje probleme i siguran sam da će se vratiti i biti isti kao pre. Samo treba da pronađe novu motivaciju, što može da učini i sa nama, posebno zato što mu ugovor ističe 2010. godine", kazao je predsednik Barselone iako je trener Rajkard juče izjavio da je Brazilac "odigrao svoje u Barsi".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Laporta:Ronaldinjo vredi 40 miliona

Izvor: B92, 29.Apr.2008

..Predsednik fudbalskog kluba Barselona Đoan Laporta izjavio je da, nekada prvu zvezdu tog tima, Ronaldinja neće prodati za manje od 40 miliona evra. Laporta je u intervjuu za dnevnik "Gazeta delo Sport" dodao da je Barselona za dvostrukog dobitnika priznanja za fudbalera godine na svetu dobila nekoliko...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.