Lane Jovanović: Malo je onih koji mogu da me plate

Izvor: Blic, 10.Jun.2011, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lane Jovanović: Malo je onih koji mogu da me plate

Milan Jovanović je odavno na izlaznim vratima „Enfilda“, ostrvski mediji ga već vide kao bivšeg fudbalera Liverpula, ali on ne želi da ovoga leta brzopleto donosi odluke.

Srpski reprezentativac je odbacio sve mogućnosti da ponovo zaigra u Belgiji.

- Iskreno, povratak u belgijsko prvenstvo nije opcija. I dalje imam čvrst ugovor sa Liverpulom, koji traje još dve godine. U Evropi nema mnogo timova koji mogu da me plate, a svakako ih nema u Belgiji. Da budem potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << otvoren, ne vidim nikakvu mogućnost da pređem u Anderleht - rekao je Jovanović za „Het Nieuwsblad".

On je potvrdio da je razgovarao sa čelnicima Anderlehta.

- Istina je da sam se video sa čelnim ljudima Anderlehta posle operacije kolena u Kataru, ali to je samo zato što imam jako dobre odnose sa svima iz belgijskog fudbala. Međutim, transfer bi bio nemoguć i zbog toga što sam branio boje Standarda - rekao je Jovanović, koji je svojevremeno priznao da mu se odluka da dođe u Liverpul obila o glavu zbog smene trenera Rafe Beniteza, na čije insistiranje je i stigao iz Standarda.

- Moj transfer prevashodno zavisi od mojih motiva i onoga što ja želim u ovom trenutku karijere. Ne brinem mnogo, ne žurim jer sam svestan da imam vremena do 31. avgusta.

Povezane vesti: Henderson: Volim Sanderlend, a dres Liverpula shvatam kao čast Lil bi da angažuje Milana Jovanovića Štutgart hoće Milana Jovanovića Lane Jovanović odbio i Njukasl Jovanović: Pa šta ako su stigli novi napadači, hoću da igram!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Jovanović: Nema svako para za mene

Izvor: S media, 10.Jun.2011

Srpski reprzentativac, Milan Jovanović, demantovao je pisanja pojedinih evropskih medija, prema kojima bi ovog leta mogao da se vrati u Belgiju. ..Srpski reprezentativac je odbacio sve mogućnosti da ponovo zaigra u Belgiji...Lane: Izgubio sam reputaciju fudbalera, ali ne i čoveka..Lane prvi na transfer...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.