Lančana reakcija posle transfera Alisona, režiser Mino Rajola, biće spektakularno?

Izvor: Sportske.net, 19.Jul.2018, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lančana reakcija posle transfera Alisona, ''režiser'' Mino Rajola, biće spektakularno?

Nove informacije stižu iz Italije, a sve je pokrenuo transfer golmana Rome Alisona Bekera u Liverpul.

Poznati italijanski novinar Đanluka Di Marcio najavljuje veoma zanimljiv scenario kao posledicu pomenutog Alisonovog transfera, a u režiji menadžerskog maga Mina Rajole.

Naime, jasno je da je Romi sada potrebna adekvatna zamena na golu, a pomenuti izvor navodi da bi to mogao da bude Alfonso Areola iz Pari Sen Žermena.

Areola je ovog leta dobio novu konkurenciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u legendarnom Đanluiđiju Bufonu iz Juventusa i posredstvom Mina Rajole mogao bi da završi u Romi, ali ono najbolje tek sledi.

S obzirom da Rajola zastupa i golmana Milana Đanluiđija Donarumu, plan je da upravo on zauzme Areolino mesto u Pari Sen Žermenu i da se pridruži svom prijatelju i golmanskom idolu Bufonu među pariskim ''Svecima''.

Znate već za brojne probleme u Milanu ovog leta, isključeni su i sa evropske scene, pa odlazak Donarume ne bi trebalo da iznenadi, pogotovo što je na ''San Siro'' već stigao iskusni Pepe Reina iz Napolija.

Naredni dani pokazaće da li će nešto od ovoga i biti, u svakom slučaju sa Rajolom nikad nije dosadno.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.