Lamps ne odustaje, Najskuplji si, napusti klub...

Izvor: Sportske.net, 28.Mar.2020, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lamps ne odustaje, "Najskuplji si, napusti klub..."

On svoju odluku neće promeniti...

Izgleda da Lampard neće odustati i pored toga što će Čelsi izgubiti ogroman novac rekordno pojačanje će morati da napusti klub. On je izgubio potpuno poverenje u Kepu Arizabalagu i učiniće sve da proda momka koga platili 80 miliona Bilbaou.

Videćemo hoće li biti ponuda za Kepu je zainteresovan PSŽ, ali sigurno da Čelsi ne može da računa ni na 50 miliona, navodno Bilbao hoće da ga vrati za tridesetak što bi bio ogroman >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gubitak za "Plavce".

Ali, Lamps ipak ima veliki kredit u klubu i isteraće svoje. Našao je i zamenu, Manuela Nojera iz Čelsija.

Tačno je da Nemac ima 34 godine, ali to ne znači ništa, može da traje nekoliko sezona, hoće da napusti klub, pošto je doveden Nubel iz Šalkea, kome je garantovan određen broj mečeva u sezoni.

Nojer, kome ugovor ističe 2021. neće da deli minutažu i svim silama će probati da ode u Čelsi.

Bajernu nije dovoljan Nubel, očekuje se da probaju da dovedu Ter Štegena iz Barselone kome takođe ističe ugovor narednog leta i nije produžio obavezu, i on bi se navodno rado vratio u domovinu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.